🌟 Голяма новина от София! Бъдете готови за предаването от Техническия унивеерситет в София!🌟

На 29-ти септември 2023 г., между 16:30 и 19:00 часа, се подгответе да бъдете изпълнени със заряд на наука и иновации! 🚀

Технически Университет – София (ТУ – София) ви кани на събитието „Европейска нощ на учените“. Това ще бъде онлайн предаване, което можете да следите на [YouTube-канала на ТУ – София.] (https://www.youtube.com/@TechnicalUniversityofSofia)

Студенти, докторанти и млади учени от различни факултети ще представят своите вдъхновяващи проекти. Този празник на науката ще обедини Факултета по индустриални технологии, Факултета по телекомуникации, Машиностроителния факултет и Факултет „Автоматика“.

Инициативата „Европейска нощ на учените – SEARCH“ е част от програма „Хоризонт Европа“ и събира над 300 града в Европа и света. В България, проектът SEARCH обединява учени и ентусиасти от цялата страна.

Ние се фокусираме върху темите Science + Environment + Art = Resilience. Искаме науката да бъде достъпна и вдъхновяваща за всички, особено за подрастващите, като ги насърчаваме да се запътят в областта на научните изследвания.

Не забравяйте да ни последвате на YouTube и да гледате събитието! 🌍💡

 

#SEARCH2023 #ЕвропейскаНощНаУчените #ТУСофия
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this