Instagram Looking Glass, конкурсът по проект SEARCH за Европейската нощ на учените, събра участници от цяла България, показвайки, че науката и изкуствата могат да се обединят в едно невероятно изживяване! 🤩

🔍 Задачата? Създайте иновативни снимки, които отразяват връзката между науката и изкуствата в едно моментно вдъхновение. И участниците не само го постигнаха, но го направиха със стил и усмивка!

🏆 И класирането е готово! 🏆

🥇 Първо място с 9,33 точки: Веселина Кълчищарова от Пловдив, на 16 години.

🥈 Второ място с 9 точки: Никола Чавдаров от Пловдив, на 15 години. 🥈 Второ място с 9 точки: Мила Брешкова от София, на 17 години.

🌟 Поздравления и на всички останали участници – Кристина Мъглижанова, Мария Климентова Иванова, Ивелин Ивайлов Стоянов, Любомир Величков, Росина Колева и Мелих Осман – вие също бяхте част от този невероятен път към научно-изкуствената перфекция!

🎉 Връчването на наградите и сертификатите за участие за всички участвали в конкурсите ще стане на живо по време на Европейската нощ на учените на 29 септември 2023 г. в съответните градове – Пловдив, Варна и София.

📺 Не забравяйте да се настроите и да гледате онлайн ТВ студиото по време на събитието, където ще бъдат представени някои от печелившите творби! 📌 Гледайте на живо тук!

Поздравления на всички участници за тяхната страст и талант, които превърнаха Instagram в научен и изкуствен художествен проект! 🌌🎨

#SEARCH2023 #InstagramLookingGlass #Наука #Изкуство #ЕвропейскаНощНаУчените

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this