Специално от Долна Митрополия – Общинските училища се включват в Европейската Нощ на Учените 2023 с проекта SEARCH!

Специална програма обединява община Долна Митрополия с глобалната научна общност! Всички общински училища на територията на Долна Митрополия ще участват в престижното събитие научно събитие – Европейската Нощ на Учените 2023. Събитието се организира от проекта SEARCH, и ще се проведе в периода от 27 до 29 септември.

Какво прави това участие толкова специално? Специалната образователна програма GLOBE-NASA ще свърже учениците с най-големия американски космически агент – NASA.

Нашата цел е да се свържем със САТЕЛИТ на NASA и да използваме научни данни и технологии, за да работим върху решения за подобряване на екологичните предизвикателства, пред които сме изправени на Земята.

В програмата ще се включат образователни дейности и практически уроци, които ще покажат на учениците как да допринесат за устойчивостта на нашата планета.

Това е голяма възможност за нашите млади ученици да бъдат част от глобалното образователно движение и да направят света по-зелен и по-чист.

Европейската Нощ на Учените 2023 с проекта SEARCH обещава да бъде незабравимо събитие, което ще събере науката, образованието и природата в един научен спектакъл!

Следете [нашата програма] за актуализации (https://fresher-researchersnight.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0/)

#ЕвропейскаНощНаУчените #Наука #Екология #ДолнаМитрополия

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this