Запишете датата във вашия календар – 29 септември 2023 г., защото това е денят с една специална нощ, в която събираме ума и любознателността за поредната Европейска нощ на учените!

С удоволствие съобщаваме, че събитието ще се проведе в повече от 25 населени места в страната, включително Казанлък, Пазарджик и Ямбол, които за първи път се присъединяват към инициативата.

Какво ви очаква?

Традиционно и тази година, Европейската нощ на учените {SEARCH} ще предостави уникално преживяване както на място, така и онлайн. Ще се съчетаят научни демонстрации, викторини, лекции, дискусии, изложения, научно кино и много други интересни и забавни активности. Програмата ще бъде излъчвана в социалните мрежи на проекта [вижте тук] (https://www.facebook.com/ResearchersBG) и в YouTube канала на „Европейска нощ на учените – SEARCH“.

Програма и участници

Онлайн публиката ще има възможност да се наслади на интересни демонстрации и експерименти в различни научни области, да се включи във викторини, да следи лекции и дискусии със специалисти, да се запознае с изложения и научно кино, и да се потопи в света на изследователските разработки. Можете да се запознаете предварително с участниците на нашата страница [вижте тук].

Програмата за всяка от локациите, е достъпна на нашата страница [вижте тук].

Как да се включите?

Събитието е отворено за всички, които са любопитни и желаят да разберат повече за науката и изследванията зад нея. Заповядайте на място в градовете-домакини или се присъединете онлайн през социалните мрежи и YouTube. Можете да намерите подробна програма за събитието на [този адрес](https://fresher-researchersnight.bg/), както и в социалните мрежи – следете [Facebook](https://www.facebook.com/ResearchersBG) и [Instagram](https://www.instagram.com/researchersnightbg/) за актуални новини и информация.

Бъдете част от този невероятен проект!

Европейската нощ на учените 2023 по проекта SEARCH е вашият шанс да се потопите в света на науката и откритията. Събитието обещава да бъде забавно, интересно и познавателно за всички възрасти. Не пропускайте възможността да бъдете част от този невероятен опит! Не се колебайте да поискате повече от Европейската нощ на учените 2023 по проекта SEARCH, като ни изпратите електронно съобщение на електронна поща [този адрес] (…).

#SEARCH2023 #ERN2023SEARCH #EuropeanResearchersNight2023 #ScientificDemos #InteractiveExperiments #ScientificExhibitions #LecturesAndDiscussions #ScientificCinema #ResearchDevelopments #ScientistsAndExperts #NightOfScientists #Еurope

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this