Вълнуващи новини за всички любители на науката и образованието!

Проектът Европейска Нощ на Учените 2023 се подготвя да ни зарадва с още по-голям и вдъхновяващ опит. И това става възможно благодарение на широка мрежа от партньори!

Специализирани научни институции, учебни заведения, образователни организации и много други се включват в инициативата. Тези партньори събират своята експертиза и ресурси, за да направят събитието още по-забележително.

Чрез многобройната мрежа от партньори, Европейската Нощ на Учените 2023 обещава да предложи богата гама от научни дейности, интерактивни изложби и стимулиращи събития, които ще впечатлят ученици и образователи. Всичко това с една цел – да насърчи ученето и науката!

Събитието ще се проведе през септември и обхваща различни теми, свързани с науката и технологиите. Очаквайте още подробности за програмата и как да се включите.


Асеновград


Белоградчик


Бургас


Варна


Долна Митрополия

  • Всички общински училища на територията на общината


Казанлък


Национално онлайн студио

  • Директно излъчване от София Тех Парк с водещ Надя Обретенова

Пазарджик


Пловдив


Родопска теснолинейка

  • Наука на борда на родопската теснолинейка Септември-Добринище-Септември

Русе


София


Троян


с. Черни Осъм

  • Природонаучен музей и гарванската скала


Ямбол 

  • Планетариум


Заедно с партньорската мрежа, Европейската Нощ на Учените 2023 обещава да ни предостави уникално пътешествие в света на науката и образованието. Следете ни, за да научите повече и да бъдете част от тази невероятна научна авантюра!

#ЕвропейскаNoщНаУчените #Наука #Образование #Партньори

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this