Програмата на Народната астрономическа обсерватория и планетариум „Николай Коперник“ във Варна обещава множество интересни събития и активности, насочени към местната общност, особено към децата. Преди да представим програмата, искаме да обърнем внимание на един много специален конкурс, който са обявили нашите партньори.

Конкурс за Постери – „Аз и моята детска градина“

  • Тема: „Обичаме, пазим и се грижим за околната среда“
  • Участници: Детски градини в Община Варна
  • Обявяване на правилата на конкурса: 1 август 2023 г.
  • Краен срок за участие: 20 септември 2023 г.

Този конкурс представлява възможност за децата от детските градини във Варна да изразят своето визуално изкуство и творчество. Те ще бъдат насърчени да създадат постери, които изразяват техните размисли и чувства относно околната среда и как те могат да помогнат за нейната опазване. Този конкурс не само стимулира изкуството, но и насърчава децата да се замислят за екологичните предизвикателства, пред които е изправено обществото.

Обявяването на правилата на конкурса през август 2023 г. ще даде старт на творческия процес. Децата ще имат възможност да изразят своите идеи, артистични способности и представяне на темата чрез изработката на постери. Този процес ще бъде вдъхновяващ за тях и ще им даде възможност да се изразяват и да учат за околната среда по креативен начин.

Плановете за конкурса за постери обещават да вдъхновят децата във Варна да се ангажират активно с важния въпрос за опазването на околната среда и същевременно да имат възможност да покажат своите таланти и креативност.

Следете за подробна информация [в нашата програма] (https://fresher-researchersnight.bg/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b0/)

На [страницата на обсерваторията] във Facebook (https://www.facebook.com/astrovarnacopernicus/?ref=embed_page)

На [сайта на обсерваторията] (https://astro-varna.com/index.html)

#SEARCH2023 #EuropeanResearchersNight #Varna #Bulgaria #Варна #Конкурс #КонкурсЗаДеца #ЕвропейскаНощНаУчените
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this