Град Бургас – Вратата към бъдещето за младите учени

Бургас е втория по големина град на българското Черноморско крайбрежие и един от най-активните и иновативни образователни центрове в страната. В този живописен град се намира ОУ „Иван Вазов“ в квартал Банево, което е едно от многото училища, които се превръщат в истински фабрики за талант.

ОУ „Иван Вазов“ – За бъдещите учени

ОУ „Иван Вазов“ е място, където бъдещите учени се подготвят да се превърнат в творци на знание и иновации. Образованието е ключът към успешното бъдеще, и тук този ключ се извайва с внимание към всеки ученик.

Клуб „Млад учен“ – Експерименти и демонстрации

Клуб „Млад учен“ в ОУ „Иван Вазов“ е мястото, където учениците развиват своите знания и интереси в областта на науката и технологията. Под ръководството на г-жа Недялка Недялкова, учениците в този клуб провеждат уъркшопи, експерименти и демонстрации, които впечатляват и вдъхновяват.

Тук, младите учени разкриват принципите на науката чрез практични примери. Те изграждат свои умения и разширяват знанията си във вдъхновяваща среда, която поощрява креативността и ученето чрез опит.

Бургас – Град на възможностите

Град Бургас е мястото, където младите умове се срещат с възможности и се подготвят да променят света. ОУ „Иван Вазов“ и неговият клуб „Млад учен“ играят ключова роля в тази история за успех, като вдъхновяват и обучават следващото поколение ученици и изследователи.

Този град е наистина вратата към младите учени и бъдещите творци, които ще формират света утре. Ето защо, инициативата на Европейската нощ на учените 2023 по проекта SEARCH се е съсредоточила върху възможностие да покаже науката по лесен и достъпен начин.

Научете подробности за [програмата на Европейската нощ на учените в Бургас и груги градове] (https://fresher-researchersnight.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0/)

#SEARCH2023 #Бургас #Bourgas #EuropeanReseachersNight
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this