🌊🏞️ Присъединете се към нас в най-вдъхновяващото научно пътешествие на 29-ти септември 2023 г. в Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия (УАСГ) по повод Европейската Нощ на Учените 2023! 🌟

Ние в УАСГ имаме гордостта да ви представим поредица от научни събития, които ще ви разкрият важността на водата и зелените технологии за адаптация към климатичните промени:

🌿 Мила вода: От пустиня – градина (19:00 ч.) – Разберете как напояването може да помогне на хората да се справят с климатичните промени.

🌧️ Луда вода: Наводнения (19:00 ч.) – Защо настъпват наводнения и как да се предпазим от тях?

💧 Синьо-зелената инфраструктура (19:00 ч.) – Открийте какво представлява синьо-зелената инфраструктура и как ни помага да се справим с климатичните промени.

🍃 Водните електрически централи и тяхната роля за намаляване на вредните емисии (19:00 ч.) – Изучете как водните електрически централи съдействат за намаляване на вредните емисии.

💡 Присъединете се към нас и разгадайте мистериите на климатичните промени чрез науката! Събитието е посветено на адаптацията на човечеството към изменящия се климат. Не забравяйте да ни последвате във Facebook и да посетите нашия уебсайт, за да научите повече за университета и научните ни проекти. 🌍🧪

📌 Facebook: [https://www.facebook.com/UACEG](https://www.facebook.com/UACEG)
🌐 Уебсайт: [https://uacg.bg/](https://uacg.bg/)

Пригответе се да бъдете вдъхновени и да изживеете науката в действие! 🌊🔬

 

#ЕвропейскаНощНаУчените2023 #Наука #УАСГ #SEARCH2023
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this